El Lloret Convention Bureau celebra el seu desè aniversari

Ajuntament de Lloret de Mar

El Lloret Convention Bureau ha celebrat la seva X Assemblea Anual a l’Hotel Marsol. L’acte ha comptat amb una setantena de professionals de les empreses membres de l’entitat així com amb representants i tècnics de l’Ajuntament de Lloret de Mar i partners de la Costa Brava, Girona i Catalunya.

Durant l’acte s’ha fet la presentació de la memòria de les activitats dutes a terme pel Lloret Convention Bureau durant l’any 2018 i s’ha presentat el pla d’accions del 2019. Pel que fa a la memòria de les activitats de l’any passat, a banda de les accions promocionals i de màrqueting desenvolupades, s’ha destacat la consolidació de Lloret de Mar com a seu d’esdeveniments corporatius i associatius.

Durant el 2018 empreses destacades com el grup Carreras, El Tenedor-Tripadvisor, Siemens, Alianz, Puratos o AD Bosch van escollir Lloret de Mar com a seu per dur-hi a terme les seves trobades professionals.

Pel que fa l’àmbit associatiu, s’ha remarcat l’alta fidelització amb esdeveniments com les Jornades Científiques de Tècnics Superiors Sanitaris FETESS, les Jornades de Formació FETAL o Radikal Darts, que comença avui i que portarà a Lloret més de 2.700 participants internacionals fins el 7 d’abril.

Seguidament, s’ha presentat el pla d’accions per a aquest 2019 que manté una estratègia de promoció que seguirà apostant pels mercats estratègics com són el nacional i el francès complementant-les amb accions enfocades a altres públics com el mercat anglès, països nòrdics i altres mercats tradicionals europeus.

Com a acció destacada per a aquest 2019 hi ha, a l’octubre, la celebració del M&I Experience Tour de MICE, una acció del principal organitzador europeu de workshops en el sector del turisme de reunions. Durant la presentació del pla d’accions, Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, també ha fet un repàs d’aquests deu anys del Lloret Convention Bureau amb les dades més rellevants “Durant aquests deu anys Lloret de Mar ha acollit més de 220.000 delegats d’àmbits professionals diferents, participants en més de 1.000 reunions; i ha sigut seu de més de 750 actuacions de grups provinents de multitud de països europeus”.

El Lloret Convention Bureau, entitat publicoprivada dedicada a la promoció de Lloret de Mar com a destinació de turisme de reunions i esdeveniments, va néixer l’any 2009 i compta actualment amb 50 membres del sector d’allotjament, centres congressuals, restauració, espais singulars, serveis especialitzats i activitats. Durant aquests deu anys el Lloret Convention Bureau ha captat esdeveniments importants com les dues presentacions mundials d’AUDI, dels models A1 SportBack i R8 Spider, o la trobada mundial TBEX, que va reunir més de 800 bloguers de viatges, escriptors de mitjans en línia i creadors de contingut, que van convertir Lloret de Mar en l’epicentre mundial dels cronistes digitals de viatges i turisme, entre altres.

Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau, ha explicat que “el mes d’octubre organitzem un esdeveniment per celebrar el desè aniversari del Lloret Convention Bureau en el qual convidarem, conjuntament amb els nostres membres, els prescriptors que ens han fet confiança aquest anys amb la voluntat de reconèixer aquest suport i donar-los a conèixer les novetats de la nostra destinació pel que fa al turisme de reunions i esdeveniments”.