Concert solidari a benefici d’Aspronis a Lloret de Mar

Cartell del concert

L’objectiu del concert solidari és la compra d’equipament que es destinarà a quatre llars-residències per a persones amb discapacitat intel·lectual de la tercera edat que s’inauguraran properament a Palafolls. El concert, organitzat pel Rotary Club Blanes-Costa Brava i l’entitat homòloga de Lloret, tindrà lloc el dissabte 25 d’agost a l’ermita de Santa Cristina de Lloret a les 22.30 hores.

Abans que comenci el concert, a partir de les 21.30 h, està previst que també s’ofereixi un pica-pica dolç als assistents, així com cava Gran Cru Mont-Ferrant. El preu de l’entrada és de 25 euros, i a Blanes es poden adquirir anticipadament a la floristeria La Camèlia de Blanes. A Lloret de Mar els llocs de venda són a l’Oficina de Turisme del Museu del Mar, El Puntet de l’avinguda de Vidreres, i El Puntet de Fenals.

El concert anirà a càrrec de la mezzosoprano Susanna del Saz i la soprano Elena Martinell, que oferiran diverses peces del seu espectacle “Què cantem?”. La recaptació de fons s’espera que pugui servir per poder adquirir una grua per moure persones amb discapacitat motora, una cadira de rodes per a la dutxa i llits articulats per a les persones amb més dificultat de moviments.

Per a l’organització d’aquest concert benèfic els Clubs Rotaris de Blanes i Lloret compten amb la col·laboració dels Ajuntaments de Blanes i Lloret, l’Obreria de Santa Cristina, Espectáculos Franma, Rotaract Es Portell, Tangram Estudi Gràfic i Flors La Camèlia.