El centre gastronòmic Domus Sent Soví d’Hostalric programa quatre tallers de cuina per a la propera tardor

En el centre gastronòmic Domus Sent Soví, ubicat a Hostalric, enceta els últims mesos de l’any cuinant! Aquest últim cicle de tallers l’enfoquem amb un doble objectiu: aprendre sobre alimentació, tècniques de cuina i salut, i preservar, posar en valor i promocionar les tradicions i costums gastronòmics de Catalunya.

Començarem amb un taller de sucs i batuts verds el dissabte 6 d’octubre. Són una gran font de vitamines i minerals, a més de saciants i molt nutritius. Les explicacions i cinsells aniran a càrrec de la Mireia Gallego, dietista i nutricionista. Aquest és el vostre moment smoothie!


Per preparar-nos per Tot Sants, el dissabte 27 d’octubre amb la Georgina Sánchez farem un taller familiar de panellets, on els i les més petits de la casa aprendran a fer aquests dolços tant nostrats. Tradició en família.

El novembre i en plena tardor, toca cuidar-nos amb aliments de temporada. Amb l’Alf Mota, cuiner i professor de cuina saludable i terapèutica, el dissabte 17 de novembre coneixerem les propietats nutricionals dels aliments bàsics de la tardor, i aprendrem a elaborar i organitzar els nostres menús setmanals amb aliments vegetals de temporada de forma eficaç, senzilla i atractiva.

Tancarem l’any preparant-nos per les festes nadalenques amb un monogràfic de cuina de Nadal amb el cuiner Ivan Plaza. Serà l’1 de desembre i en aquest taller presentarem els aliments  més utilitzats en la cuina catalana en l’època de Nadal i elaborarem un menú complert per sorprendre els de casa.

Fotos: Domus Sent Soví