El Lloret Formula Weekend torna aquest cap de setmana a Lloret

Lloret torna a organitzar un cap de setmana temàtic al voltant del campionat mundial de Formula 1 que acull el Circuit de Barcelona-Catalunya.

Des de divendres 11 de maig i fins diumenge 13 de maig, la festa del motor de Lloret oferirà diferents propostes per a tots els públics com un circuit de karting, una impressionant exposició de vehicles esportius i de competició, un village on poder adquirir productes relacionats amb el motor i la competició, un espai amb simuladors, la possibilitat de poder conduir cotxes esportius d’alta gama com Ferrari i Lamborghini, i els imprescindibles espectacles de conducció de divendres i dissabte al vespre.

En aquesta edició del Lloret Formula Weekend la novetat és la celebració del primer Lloret First Class Car Meet, on dissabte i diumenge es trobaran a l’aparcament de Sa Caleta un centenar de cotxes personalitzats.

Cal destacar també que aquest any els espectacles de divendres i dissabte incorporen novetats tant en els vehicles i pilots participants, amb diversos campions de conducció i cotxes de fins a 800 cavalls de potència, com en els números que s’oferiran, amb acrobàcies increïbles.

El Lloret Formula Weekend és un esdeveniment consolidat que cada any va incorporant nous atractius i continguts amb l’objectiu que tots els amants del motor el tinguin destacat en el seu calendari anual. Aquesta iniciativa està en la línia marcada de celebrar esdeveniments amb un alt valor afegit i que serveixin per generar activitat econòmica al municipi.

Programa d’activitats del Lloret Formula Weekend: cliqueu aqui