Activitats a Blanes els dies 11, 12 i 13 de maig

Divendres 11 de maig

§ A les 20:30 hores, al Teatre de Blanes (c. Ample, 26), xerrada sobre «República i Procés Constituent», amb la participació de Natàlia Sànchez (diputada de la CUP al Parlament); Albano Dante (Som Alternativa) i Josep Bel (Procés Constituent). Presenta i modera: Eva Rigau (regidora a l’Ajuntament de Salt).

§ A les 22 hores, a la Capella de l’Esperança, cicle Música a l’Esperança, XXVII Cicle de Concerts.
Actuació de Benguelé, (Choro brasiler), amb Néstor López, saxòfon, Marcel Vallès, guitarra, Rocco Papia, guitarra de 7 cordes, i Jonas Santana, pandeiro.

Dissabte 12 de maig

§ De 10 a 12 hores, a la Casa de la Cultura, ubicada al C. de Mn. Jaume Arcelós, 7, i dins del Cicle de Xerrades Espai de Debat, organitzat pel Pla Educatiu d’Entorn de l’Ajuntament de Blanes i les AMPA. El Bullyng a les xarxes socials. Com promoure l’ús racional de les pantalles, a càrrec de Clara Garreta Sanz, psicòloga, mediadora i coach.

§ A les 11 hores, a la Biblioteca Jove (Pg. de Catalunya, 2): Club de Jocs de Taula per a joves (a partir de 12 anys) i adults, amb en David Quesada.

§ A les 17 hores, a la Pl. dels Dies Feiners, i organitzada per l’Esbart Joaquim Ruyra dins del III Cicle de Danses al Carrer 2018.
– Trobada d’esbarts infantils i juvenils de Catalunya, amb la participació de l’Escola de Dansa de l’Esbart Joaquim Ruyra.
– Tot seguit, taller de ball Folk amb Marcel Casellas Trio.

§ A les 22 hores, a l’Espai Creatiu Morralla (Av. de l’Estació, 70 -nau 4-), concert de presentació de l’àlbum de debut del grup gironí de rock dur Slavedown.

Diumenge 13 de maig

§ De 9 a 14 hores, amb sortida i arribada al Pg. de Cortils i Vieta, i organitzada pel Centre Excursionista de Blanes: XXVII Ruta de les Ermites i sardinada popular per a tothom.
– Ruta llarga, 18 km., sortida a les 9 hores.
– Ruta curta, 9,5 km., sortida a les 10 hores.

§ De 9 a 18 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat pel Club Twirling Blanes: II Open Vila de Blanes de Twirling.

§ De 9,30 a 14,30 hores, al camp de futbol de la Ciutat Esportiva i organitzada pel CD Blanes.
Trobada d’Escoletes.

§ De 10 a 12 hores, amb sortida i arribada al Col·legi Sta. Maria i recorregut per diferents carrers de tota la vila, i organitzada per l’AMPA del Col·legi Sta. Maria: Pedalada escolar.

§ A les 19 hores, al Teatre de Blanes (carrer Ample, 26): posta en escena de Yomimuá, d’Arnau Pérez, jove coreògraf i intèrpret nascut a Blanes i que actualment cursa estudis superiors de dansa contemporània al Conservatorio Superior de Danza María de Ávila, de Madrid.