Hostalric tanca la Fira Medieval amb una gran assistència de persones

Ajuntament d’Hostalric

El pavelló poliesportiu de la vila es va omplir anit de persones que van participar al sopar – espectacle que va clausurar la Fira Medieval.

Des del passat divendres, s’ha pogut participar en múltiples i diverses activitats que, des de primera hora del matí i fins a les 9 del vespre, no s’han aturat de manera que a cada recó es trobava una proposta lúdica relacionada amb l’època medieval. Les visites guiades al castell han rebut nombrosos visitants que han pogut conèixer de primera mà la història medieval de la vila.

La població ha aprofitat aquests dies de vacances de Setmana Santa per mostrar, a través de la Fira, el seu esplendorós passat medieval en escenaris naturals que encara conserven molta de l’arquitectura de quan era la capital administrativa de l’ampli vescomtat de Cabrera. El bon temps, ha afavorit l’afluència de públic arribat des de diversos punts de Catalunya.

Els visitants han trobat activitats com les lluites de cavallers, la música dels trobadors, els templers d’Hostalric, els arquers, demostracions de forja d’armes medievals i exposició d’elements quirúrgics de l’època medieval, falconeria, tallers de malabars i una amplia oferta dirigida al públic familiar.