L’Ajuntament de Lloret inicia demà les obres per retornar al doble sentit de vehicles el Passeig Marítim

L’alcalde de Lloret de Mar, Romà Codina i Maseras, ha anunciat que demà s’iniciaràn les obres per retornar al doble sentit de vehicles el Passeig Marítim. Codina ha explicat que es tenia previst començar les obres a finals de maig però que des de Direcció General de Ports, Aeroports i Costes el varen informar que hi havia una al·legació pendent de resoldre.

 

El dia 28 de maig, per Junta de Govern, es va emetre informe per enviar a la Direcció General de Ports, Aeroports i Costes sol·licitant, que ho abans possible, es resolgués la al·legació a fi de poder iniciar les obres abans del 24 de juny. El cost de les obres és d’aproximadament 60.000 euros de les quals 50.000 euros corresponen a fressar i asfaltar i els 10.000 restants a pintura i senyalització.

Romà Codina ha explicat que en tot moment han actuat amb «la màxima celeritat i transparència a fi de poder complir l’acord de ple», i que en aquest sentit, des de la setmana passada quan va estar a Conselleria s’han estat fent diferents gestions per a poder avançar les obres abans de l’estiu. Finalment avui s’ha pogut anar a recollir el permís d’obres a la Direcció General de Ports, Aeroports i Costes que autoritza poder iniciar-les.

Paral·lelament s’ha estat treballant amb els Serveis Tècnics de l’Ajuntament per començar les obres tant bon punt arribés l’autorització. Les obres tindran una durada aproximada de tres o quatre dies i consistiran en fressar, asfaltar i pintar. L’alcalde de Lloret explica «Esperem que estiguin acabades divendres vinent i que tinguin el mínim impacte».