Ciutadans de Lloret demana que es retiri una pancarta de l’Ajuntament

El grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Lloret de Mar ha demanat que el govern local retiri la pancarta de la façana de l’ajuntament que demana la «llibertat presos polítics» perquè «no representa tots els veïns», segons ha manifestat el regidor de Cs a la població, Jaime Muzas.

El regidor ha denunciat la situació davant la Delegació del Govern a Catalunya perquè requereixi l’Ajuntament a la retirada de les pancartes i, en cas que no ho faci, «es denunciï la negativa davant l’autoritat judicial» perquè faci complir la llei.

Per al regidor de Cs, els ajuntaments «no poden usar-se com a eina política d’uns quants» i els ha instat a «dedicar els seus recursos a la gestió de les competències municipals i millorar la vida de tota la ciutadania».

Muzas ha recordat que Ciutadans ha defensat i seguirà defensant la imparcialitat de les institucions i ha assenyalat la necessitat de «construir un nou projecte per a Catalunya a partir de les eleccions autonòmiques del 21D i de les municipals de 2019». Finalment, el regidor ha fet una crida per «evitar els sectarismes perquè només condueixen a la divisió i a la confrontació».