Vidreres finalitza les obres d’asfaltatge del sector de Casajuana

L’Ajuntament de Vidreres ha finalitzat les obres d’asfaltatge del sector de Casajuana, segons ha informat el regidor de Món Rural i Urbanisme, Eduard Adrobau. Aquest projecte ha permès asfaltar el camí que transcorre des del darrera del CAP (Centre d’Atenció Primària) fins a la deixalleria.

El regidor de Món Rural i Urbanisme, Eduard Adrobau, ha explicat que aquest és un camí que ha portat molts problemes ja que els treballs d’arranjament varen iniciar-se el mes de maig sense projecte”.

 

En aquest sentit, Adrobau ha assenyalat que “quan vàrem accedir a l’alcaldia es va haver d’elaborar un projecte i, posteriorment, s’ha asfaltat completament”. Adrobau ha assenyalat que “l’anterior equip de govern tenia previst realitzar petites actuacions i fer pedaços en els punts més deteriorats”. Amb tot però, l’actual ajuntament ha cregut oportú que calia fer una actuació que permetés una millora del ferm d’aquesta zona del municipi.

Per això, tot i el pressupost inicial de 38.000 €, al final, tal com ha comunicat Adrobau, la quantitat s’ha ampliat fins a 70.000 €. Sens dubte, això ha comportat que aquest projecte s’allargués un temps més però que l’actuació a aquesta zona fos global i s’aconseguissin unes millores econòmiques molt importants per al municipi.