1.600 atletes han participat avui a la quarta Mitja Marató Costa de Barcelona-Maresme

El sis vegades campió de Catalunya ha fet gairebé  tota la cursa en solitari, cosa que li ha estat un handicap per  establir el rècord de la prova. Al final ha creuat la línia d’arribada amb un temps d’ 1hora 6 minuts i 3 segons. Darrera seu han quedat Toni Bernadó i Adeslam El Ouahabi. El primer calellenc ha estat Fernando Maeso, amb un temps d’ 1h 7′ i 8″.

 

En categoria femenina s’ha imposat Raquel Parrado -1h 20′ 01″- que ha aconseguit imposar-se  en el frec a frec que havia mantingut durant la primera part de la prova a Teresa Pulido, que ha estat segona i que ha patit problemes al coxis. Aquestes molèsties les arrossegava la primera calellenca, vencedora de la prova de l’any passat, des de feia 2 setmanes per culpa d’una caiguda. El podi femení  l’ha completat Maria Carme Auñón.

Per equips s’han imposat el Pratenc i el California en categories masculina i femenina respectivament.  En homes el Club Atletisme Calella ha quedat cinquè i en dones tercer.

Al final, els 1.600 inscrits han suposat el rècord de la prova que ha comptat amb 160 voluntaris i amb la participació d’un atleta amb cadira de rodes. També ha estat destacable la presència d’un nombrós públic que no s’han volgut perdre l’evolució de la competició.

Text: Radio Calellla