Oberta la convocatòria per participar en la 8a edició dels Premis Vila de Lloret

El proper 20 d’abril Lloret de Mar tindrà una nova cita amb la cultura a través dels Premis Vila de Lloret −que enguany arriben a la 8a edició amb un canvi de format− organitzats per l’Ajuntament de Lloret de Mar i l’Associació Popular d’Amics de la Cultura. En paraules del regidor de Cultura, Arseni Frigola, la idea és “organitzar el lliurament de premis complementat amb una proposta cultural i literària al Teatre de Lloret. Pensem que aquest equipament és un marc idoni per a aquest certamen”.

 

Fins al dia 2 de març, dia que finalitza el termini de lliurament de treballs, totes les persones interessades a participar-hi poden fer arribar les seves obres a la regidoria de Promoció Cultural de l’Ajuntament de Lloret de Mar.

Els premis ofereixen la possibilitat de participar en diferents categories: el premi al millor article o treball periodístic imprès sobre Lloret l’any 2011, el premi de narrativa de viatges i el premi de poesia de viatges van adreçats a majors de 18 anys. Per a les escoles i instituts s’obren les categories en diferents gèneres literaris: per una banda, la narrativa amb el premi Motxilla de Viatge per a primària i secundària; i per l’altra, la poesia, amb el premi Motxilla de Viatge, també per a primària i secundària.

El màxim reconeixement de la nit és el lliurament del 23è guardó Sa Gavina, que es concedeix a la persona o entitat que, segons un jurat qualificat, ha acumulat més mèrits en l’àmbit de les arts o les lletres. Durant la nit també és lliurarà el Premi Joan Llaverias al millor conte infantil il·lustrat amb una temàtica relacionada amb la història, les llegendes o l’entorn de Lloret de Mar.