Arbúcies hissa l’estelada al balcó de l’Ajuntament

Foto: Ajuntament d’Arbúcies

El ple municipal extraordinari que es va celebrar ahir a Arbúcies va aprovar per assentiment la moció presentada pel col·lectiu «Arbúcies per la Independència», que adhereix la vila a l’Associació de Municipis per la Independència. Arbúcies ja forma part des d’avui mateix de l’Associació de Municipis per la Independència després d’un ple municipal simbòlic i emotiu que ha finalitzat amb l’hissada de la senyera estelada al balcó de l’ajuntament.

 

Els grups municipals presents (Entesa per Arbúcies, CiU, ERC i CUPA) han aprovat per assentiment la moció presentada pel col·lectiu «Arbúcies per la Independència», una secció territorial de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), que es constituirà el proper 10 de març. Un dels representants del col·lectiu ha presidit el ple i ha donat veu a les diferents forces polítiques, que han coincidit, cadascú amb el seu accent, en la necessitat de treballar i assolir la independència del nostre país.

Un text de suport a la moció i el cant dels Segadors per part de totes les persones que omplien la sala han posat el punt i final a un acte que ha tingut continuïtat al balcó de l’ajuntament. L’alcalde, Pere Garriga, ha sigut acompanyat per Jordi Pujadas i Guillem Mataró, representants d’Arbúcies x la Independència, així com dels regidors Quim Bohils (CiU), Quim Santos (ERC) i Pau Castanyer (CUPA)

L’aprovació de la moció coincideix amb els actes de sensibilització ciutadana una setmana abans de la manifestació que les seccions de l’ANC a les comarques gironines faran a Girona per demanar la independència dels Països Catalans.