Es consolida el servei de transport adaptat a Sant Hilari Sacalm

Ajuntament de Sant Hilari

El passat mes d’agost es va posar en funcionament a Sant Hilari Sacalm el servei de transport social adaptat. Aquest servei dóna l’oportunitat a aquelles persones que ho requereixen de tenir al seu abast un transport per apropar-los prioritàriament a serveis de salut.

Paral·lelament, es signava un acord amb l’Ajuntament d’Arbúcies de proporcionar a les persones amb dèficits intel·lectuals un transport d’anada i tornada setmanal als seus centres especialitzats.

Amb més de 30 hores mensuals de servei, el transport social adaptat s’ha consolidat durant aquests primers 5 mesos donant resposta a totes aquelles famílies que ho han sol·licitat.

Aquest servei és una opció per aquelles persones amb problemes de moviment i de desplaçament i que necessiten un transport per arribar als centres de salut. Un servei més que l’Ajuntament posa a disposició de les persones del poble i, en especial, d’aquelles persones de major edat o amb dificultats per a la mobilitat.

Cal afegir que el vehicle ja presta 20 hores setmanal a la Residència de Gent Gran de Sant Hilari, per una banda, fent de transport per els usuaris del servei de centre de dia, i, per altra, de transport per activitats del programa d’Atenció Centrada a la Persona conegut per “Tu decideixes com envellir”.