Independents de la Selva posa en marxa la seva plataforma digital


Més d’un any després d’haver aconseguit rellevància política en l’àmbit supramunicipal amb representació al Consell Comarcal de la Selva i a la Diputació de Girona, ara la formació Independents de la Selva ha posat en marxa la seva plataforma digital. Un instrument que ha nascut amb la clara voluntat d’acostar la seva acció política als ciutadans.

A la plana web, que es pot consultar a l’adreça www.independentsdelaselva.cat, s’hi afegeix també la presencia de la formació a les xarxes socials més populars com ara al facebook Independents de la selva i al twiter @indelaselva. La plana web ha estat dissenyada per afavorir una fàcil i ràpida navegació a la vegada que és 100% adaptable a dispositius mòbils, telèfons intel·ligents i tauletes digitals.

A través d’aquesta nova eina s’ofereixen continguts d’interès i enllaços a les diferents formacions amb les que compten els Independents de la Selva a la comarca, un total de deu. La plana s’estructura en quatre grans apartats on s’informa sobre els compromisos del grup o declaració de principis, s’ofereix informació de les seves accions polítiques, es presenta les formacions i es detalla a cadascun dels membres que tenen càrrec polític dins dels independents. L’objectiu és reforçar el seu perfil digital i donar-los encara més visibilitat.

D’aquesta manera, s’aconsegueix agrupar tota la informació essencial sobre els Independents de la Selva, i les seves respectives formacions i components. Alhora, també es donen a conèixer les accions supramunicipals que impulsa el grup a la Diputació i al Consell Comarcal, així com les accions locals que les diferents formacions desenvolupen als seus respectius termes municipals. Les xarxes socials serveixen per fer d’altaveu d’aquestes informacions, bé siguin emeses pels mateixos Independents de la Selva, o bé publicades als diferents mitjans d’informació.

Els municipis on Independents de la Selva compta amb representació són: Arbúcies, Breda, Caldes de Malavella, Maçanet de la Selva, Sant Hilari Sacalm, Sils, Vilobí d’Onyar, Riudarenes, Santa Coloma de Farners i Tossa de Mar.

El President i fundador de la formació, Pere Garriga, ha explicat que l’objectiu de la posada en marxa de la plataforma i les xarxes socials que l’acompanyen és el de captar un públic més jove i avesat a utilitzar les noves tecnologies. En aquest aspecte, Garriga també ha apuntat que la plana web ha de ser un espai d’informació i de promoció de Independents de la Selva arreu del món.

D’altra banda, el president d’Independents de la Selva ha destacat que l’entrada en funcionament de la web representa la consolidació d’un part important del projecte d’Independents de la Selva, en la línia de donar una major informació i dotar de més transparència les seves accions envers totes les persones que vulguin consultar-los.

A les darreres eleccions municipals Independents de la Selva varen aconseguir 46 regidors i regidores, 6 alcaldies, 5 consellers i conselleres comarcals que formen part del govern i una diputada a la Diputació de Girona, Gisela Saladich, qui és també alcaldessa de Tossa de Mar. A més, cal recordar que van presentar-se amb llistes a 10 dels 26 municipis de la comarca.