L’Ajuntament de Lloret de Mar contracta 16 persones a l’atur

L’Ajuntament de Lloret de Mar, mitjançant la convocatòria de Plans d’ocupació a entitats locals de la Generalitat de Catalunya, cofinançant pel Fons Social Europeu, ha contractat a 16 persones a l’atur durant un període de 6 mesos. Aquests treballadors desocupats, també havien d’estar inscrits com a demandants d’ocupació al servei públic d’ocupació, i haver exhaurit la prestació per desocupació sense dret al subsidi d’atur.

 

Les tasques a desenvolupar estan vinculades als serveis de manteniment, medi ambient, participació ciutadana, comerç, i promoció econòmica de l’Ajuntament de Lloret de Mar tenen l’objectiu de dotar a aquestes persones d’una formació i experiència que els ajudi en la posterior recerca de feina una vegada finalitzat el període contractual, a més de proporcionar el corresponent ingrés econòmic al llargdels sis mesos en que estiguin treballant.

Una de les primeres tasques que estan desenvolupant els treballadors contractats vinculats als Serveis de Manteniment i Medi Ambient ha estat la neteja del camí de ronda que està tancat degut a les esllavissades. Actualment ja s’ha obert el tram del camí del sector de Dona Marinera-Cala Banys i també el sector de Castell d’en Plaja a Caleta d’en Trons. Roman tancat el tram de Caleta d’en Trons a la Montgoda fins que es finalitzin els treballs.

No és la primera vegada que l’Ajuntament de Lloret de Mar s’acull a aquest programa, ja que l’any passat ja ho va fer, amb una molt bona valoració tant pels treballadors i treballadores contractats, com pel propi Ajuntament.