Conferència d’Albert Balada avui al Clice Re)mou de Santa Coloma

El cicle Re)mou, que organitza la Regidoria de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners, té com a objectiu de donar suport a la dinamització de l’economia local i comarcal. En aquesta línia, ofereix cada mes una conferència d’un tema d’interès per a empresaris, emprenedors i tothom que estigui interessat en la situació econòmica present. En la sessió d’avui 12 de gener, a les 20hores a la Biblioteca Municipal Joan Vinyoli, Albert Balada ens portarà unes idees del seu ‘Manual de Supervivència’, un assaig que va publicar el 2010.

Albert Balada intentarà d’establir una sèrie de criteris que permetin comprendre els aspectes rellevants de la “crisi” des de les perspectives política, econòmica i socials, àmbits concrets que afecten al ciutadà corrent. Una crisi que, de fet, segons Balada “neix en el darrer terç del segle XX i que s’ha arrossegat fins a la primer dècada del segle XX, on el crash del 2009 ha fet trontollar els fonaments de la societat del ‘New Dea’l”.
Balada, posarà sobre la taula un seguit d’ítems de supervivència respecte la situació contemporània. Les paraules claus són: ètica, ciutadania, societat, estat, classes socials, democràcia i llibertat.