L’esplanada del pavelló de Vidreres acollirà la primera descarregada d’antiguitats

L’esplanada del pavelló municipal de Vidreres acollirà la primera descarregada d’antiguitats d’aquesta població, segons ha confirmat el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Gómez. Aquesta fira, que tindrà lloc el diumenge dia 8 de gener, s’iniciarà les vuit del matí i s’allargarà fins passades de les dues del migdia. De moment, tal com ha avançat el mateix regidor, ja hi ha confirmades la assistència d’una vintena d’expositors i s’espera que per al proper cap de setmana de la Fira aquesta xifra s’hagi augmentat amb una desena més de marxants.

 

Les regidories de Promoció Econòmica i de Fires i Festes, encapçalades per Jordi Gómez i Joan Bosco respectivament, estan treballant conjuntament en la preparació d’aquesta fira pionera a la població de Vidreres. Tan és així que des de l’equip de govern ( CiU-VST i ERC) estan preparant activitats diverses per al mateix dia perquè les persones que visitin Vidreres gaudeixen dels atractius de la vila i s’hi quedin tot el dia.

En aquest sentit, Gómez ha assegurat que “és molt important que els forans que visitin la Fira d’Antiguitats tinguin la oportunitat de desplaçar-se al centre neuràlgic de la nostra vila i conèixer el nostre municipi, els llocs d’interès, els comerços i restaurants, etc. Per això, des de l’equip de govern s’ha cregut oportú la programació d’altres activitats que permetin que els visitants s’endinsin al centre urbà.

Des de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vidreres s’estan impulsant diverses iniciatives per dinamitzar el sector del comerç. En aquest sentit, des de l’equip de govern donarem el màxim de suport a totes aquelles iniciatives que serveixin per “impulsar l’economia del nostre municipi”. Coincidint amb aquesta celebració i el 20è aniversari de l’escola de música municipal  s’ha programat un concert de Reis.

Per això, tal com ha explicat Gómez, s’està intentant fer una recerca d’antics alumnes. En els propers dies, des de la regidoria de Festes liderada per Bosco Anton també es donaran a conèixer les activitats que s’estan preparant per aquesta jornada festiva a la població de Vidreres.