Entra en funcionament la nova estació de telecomunicacions del Turó del Pi d’Arbúcies

Ajuntament d'Arbúcies

Ajuntament d’Arbúcies

Recentment s’ha posat en funcionament la nova estació de telecomunicacions situada al Turó del Pi d’Arbúcies i s’està preparant el protocol per desconnectar i desmuntar les antenes que hi ha als carrers Domènec Refart i Pont. Amb la posada en marxa d’aquesta torre de telefonia, es tanca un cicle de revindicacions i lluita dels veïns, com també de l’Ajuntament.

Aquest nou emplaçament de les antenes de telefonia permetrà concentrar tots els dispositius de les diferents empreses de telefonia. Així com també, en un futur, instal•lar-hi els emissors de radiofreqüència dels cossos d’emergència del municipi i millorar la cobertura de ràdio al municipi.

El tinent d’alcalde, Jaume Salmerón, ha assenyalat que des de l’equip de govern estan molt contents i satisfets d’haver aconseguit donar per acabada aquesta vella reivindicació i ha volgut recordar que ha estat gràcies als tècnics municipals i a l’associació de veïns del Domènec Refart per la seva lluita incansable durant 10 anys per allunyar les antenes de telefonia del centre del poble.