Lloret de Mar realitza diferents millores urbanístiques valorades en 242.000 euros

Síhan ampliat les voreres de l'Avinguda

S’han ampliat les voreres de l’avinguda Senyora de Rosell / Ajuntament de Lloret

Lloret ha realitzat diferents obres els darrers mesos, concretament l’adequació de les places d’estacionament per a motos a l’aparcament de cotxes de Sa Caleta, que ha tingut un cost de 5.947 euros.

També s’ha fet a renovació de la xarxa residual de l’avinguda Pau Casals amb un cost de 59.028 euros i la nova ordenació de l’avinguda Senyora de Rosell amb un cost de 177.039 euros. En total el cost de les obres ascendeix a prop de 242.014 euros.

Joan Bernat, regidor d’Urbanisme ha explicat que l’ordenació de l’avinguda Senyora de Rosell era una obra necessària ja que «donava problemes de seguretat, amb tres carrils amples en una zona molt transitada per la seva comunicació amb la zona del Rieral i amb escoles. La nova rotonda i el desenvolupament del sector de Sant Quirze, amb l’obertura d’un nou supermercat i en els propers mesos, un segon, encara augmentava més aquest trànsit i es feia necessari garantir la seguretat».

Les obres de l’avinguda Senyora de Rosell han consistit en una ampliació de les voreres pels vianants i la reducció de tres a dos carrils pels vehicles. També s’ha fet el carril bici que enllaça amb el sector de Sant Quirze.

Pel que fa les places de motos a l’aparcament de Sa Caleta s’ha realitzat degut a la demanada ciutadana i la renovació de la xarxa residual s’ha dut a terme degut a que hi havia pèrdues.