Esportistes lloretencs es sumen a la cursa de Nadal Sant Silvestre

Ahir es va presentar a la sala d’actes de l’Ajuntament de Lloret de Mar la Cursa de Nadal Sant Silvestre Popular Lloretenca amb la presència de destacats esportistes lloretencs.

Aquesta cursa, organitzada per l’Ajuntament de Lloret i el Club d’Atletisme de Lloret, comptarà amb un recorregut de 5 quilòmetres en què els participants poden córrer o caminar.

A banda d’Àngel Mullera, campió d’Espanya 3.000 metres obstacles; Marc Muniesa, jugador del FCB Barcelona; Miquel Molina, pilot d’Audi en DTM; Andrea Molina, campiona d’Espanya amb la selecció catalana de gimnàstica rítmica; i el blanenc Xavi Marina, corredor d’ultrafons i organitzador de l’Xtrem Running Costa Brava han confirmat la seva participació el proper 31 de desembre en una cursa que vol ser sobretot «popular» i que en paraules de l’alcalde de Lloret, Romà Codina i Maseras, també comptarà una important presència d’esportistes dels clubs esportius de la vila.

La cursa per a adults està prevista per a les 11 h i té un preu de 9 euros. Prèviament hi haurà una cursa de promocions amb un preu d’inscripció de 2 euros. Els participants rebran una bossa amb una samarreta i una ampolla d’aigua que portarà serigrafiat el logotip de Lloret Vila Esportiva.

Recollida de dorsals

El dia abans de la cursa, el 30 de desembre de 9 h a 21 h, les Pistes d’Atletisme romandran obertes amb un punt de recollida dels dorsals per als participants que participen en la Cursa de Nadal Sant Silvestre Popular Lloretenca.
El mateix dia de la cursa, 31 de desembre, la recollida serà a partir de les 9 h.

La Sant Silvestre Popular comptarà amb un recorregut de 5 quilòmetres que es podrà realitzar corrent o caminant. L’objectiu és que en aquest esdeveniment hi tinguin cabuda totes les persones interessades a participar-hi amb independència de la seva condició física.
La cursa per a adults està prevista per a les 11 h i té un preu de 9 €. Prèviament hi haurà una cursa de promocions amb un preu d’inscripció de 2 €. Els participants rebran una bossa amb una samarreta i una ampolla d’aigua que portarà serigrafiat el logotip de Lloret Vila Esportiva.