L’Ajuntament de Vidreres asfalta diversos carrers d’Aiguaviva Park

L’Ajuntament de Vidreres ha asfaltat diversos carrers d’Aiguaviva Park, segons ha explicat el tinent d’alcalde Eduard Adrobau. Aquesta actuació era molt necessària ja que són carrers en què el ferm estava molt malmès i no s’havia fet cap tipus de millora des de feia molts anys. De fet, tal com ha explicat el mateix Adrobau, el consistori té previst fer una segona actuació també a Aiguaviva Park per tal de millorar altres carrers que també es troben en molt mal estat.

L’equip de govern de Vidreres ha cregut oportú millorar aquests espais tot aportant, en la mesura que els sigui possible, una millora al municipi. En aquest sentit, tant Adrobau com Camps, creuen que “aquesta ha de ser una legislatura de centenars de petites actuacions i no de grans projectes i, tal com han coincidit tots dos, adequar i arranjar els carrers és una prioritat ja que suposa una millora per als veïns que hi viuen i per a la població”.

L’asfaltatge d’aquests carrers ha tingut un termini d’execució de gairebé un mes i el cost d’aquesta actuació ha estat de 90.000€.

L’Equip de govern ha incorporat per al pressupost del 2012 una partida de 90.000€ més per a executar una segona fase de millora de carrers a Aiguaviva Park.