Els nens i nenes de Lloret tracten la millora de les entrades i sortides a les escoles de Lloret al Ple de l’Ajuntament dels Infants

Ajuntament de Lloret

Ajuntament de Lloret

Avui, al Teatre Municipal, ha tingut lloc el plenari final de l’Ajuntament dels Infants. L’acte ha estat presidit per l’Alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat; el regidor de Participació Ciutadana, Josep Lluis Llirinós i els dotze representants de les escoles.

Participen en aquest projecte l’alumnat de cinquè de primària de totes les escoles de Lloret de Mar. En total més de 320 alumnes que han assistit al plenari per escoltar aquests 12 alumnes representants que han estat triats democràticament per els seus companys i companyes en una jornada electoral realitzada prèviament.

Ajuntament de Lloret

Ajuntament de Lloret

Enguany l’Ajuntament dels Infants ha treballat sobre la millora de la mobilitat a les entrades i sortides de les escoles, basant-se en propostes per conscienciar a les famílies de la situació que es troben a les entrades i sortides dels centres escolars.

La proposta dels alumnes és fer una campanya de civisme i comunicació amb díptics, xapes i adhesius amb eslògans creat pels alumnes com per exemple “ Stop Dobles Fileres” o “ deixa el cotxe a banda i utilitza la bamba” entre altres.

L’Ajuntament dels Infants és una iniciativa municipal que es va posar en marxa el curs 2007-2008 amb l’objectiu de canalitzar la participació dels infants en la vida política del municipi i alhora treballar en un projecte educatiu dedicat a les necessitats del seu poble.