Èxit del concert de Santa Cecília a Arbúcies

Foto: Ajuntament d’Arbúcies

Unes 130 persones van assistir al concert de Santa Cecília del passat divendres en una vetllada que va anar més enllà de la música i que es va allargar amb un sopar especial preparat per a l’ocasió. El Bar Rallye va acollir un menú de tapes que va finalitzar amb un concert improvisat al mateix local a càrrec d’alguns dels músics de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà.

L’ajuntament fa una valoració molt bona d’aquesta nit de Santa Cecília i tindrà en compte les aportacions recollides en una enquesta que es va passar durant el sopar per tal de millorar les properes convocatòries culturals.

S’ha de destacar l’actuació de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà, que amb només una hora i deu minuts es va posar el públic del Teatre el Centre a la butxaca. Concert Desconcertant és el títol de l’espectacle, amb dosis d’humor i teatre que van fer participar un públic entregat i divers, amb gent gran, de mitjana edat i, fins i tot, alguns nens i nenes. Els catorze músics i el director van interpretar peces clàssiques universals de Mozart i Vivaldi, així com altres de més recents, pròpies del cançoner popular del segle passat.

El concert de Santa Cecília d’enguany ha tingut la col·laboració del Gremi de Restauradors i Hotelers d’Arbúcies (GRHA) i el Museu Etnològic del Montseny, així com el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.