El Consell d’Alcaldes de la Selva va tractar la situació de la piscina del CEE Ventijol

La pisicina del Centre d'Educació Especial Ventijol / Ajuntament de Blanes

La pisicina del Centre d’Educació Especial Ventijol / Ajuntament de Blanes

El Consell d’Alcaldes de la Selva va tractar durant la reunió que va celebrar el passat 10 de marc la situació del Centre d’Educació Especial El Ventijol i de la necessitat de mantenir la piscina d’aquesta escola d’educació especial de Blanes.

La presidenta de l’AMPA de l’escola, Cristina Garrido, va exposar la problemàtica que tenen i tant Balliu com l’alcalde de Santa Coloma de Farners van assegurar que la majoria d’alcaldes veuen amb bons ulls l’aportació de cada municipi per tal de conservar aquest equipament.

En aquest sentit, el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, va explicar: «El Consell Comarcal s’hi ha implicat des del primer moment, i pensem que la piscina del CCE Ventijol de Blanes s’ha de mantenir perquè els alumnes ho necessiten».

En la mateixa línia també es va expressar l’alcalde de Santa Coloma de Farners, Joan Martí, que va assegurar: «Tots els alcaldes ens hem posat d’acord en la necessitat de donar una resposta conjunta sobretot en les qüestions d’especial vulnerabilitat».

Actualment l’escola Ventijol té 78 alumnes de 16 municipis diferents. Són nois i noies als quals seves capacitats cognitives i /o motrius els impedeixen assistir a l’escola ordinària dels seus pobles.

 

Segons va informar el diari El Punt Avui, la representant del Ventijol va proposar que els ajuntaments paguin una part dels 30.000 euros anuals de manteniment de la piscina. Garrido vs demanar que, en funció dels escolars matriculats del seu municipi, els ajuntaments paguin 156,86 euros per alumne i curs. El Consell Comarcal farà de mediador entre el centre i els consistoris, admet el president, Salvador Balliu.