Tordera crea una àrea d’estacionament d’autocaravanes a l’entorn del parc Prudenci Bertrana

Ajuntament de Tordera

Ajuntament de Tordera

Amb la voluntat de donar a conèixer el territori de Tordera i atraure visitants de forma respectuosa amb l’entorn, l’Ajuntament ha posat en marxa una àrea d’autocaravanes. La nova àrea, situada entorn el Parc Prudenci Bertrana, a l’illa de la Tordera, pretén convertir-se en una estada referent per un tipus de turisme que es troba en constant creixement.

Aprofitant la ubicació geogràfica entre la Costa Brava, el Montseny i Barcelona ciutat, l’Ajuntament pretén amb aquesta acció potenciar el turisme de qualitat al nostre municipi.

La instal·lació consisteix en una zona reservada per a la parada de d’autocaravanes, amb els serveis necessaris per a l’estada (serveis, aigua i buidatge, plànols del municipi i de l’entorn..) amb una aturada màxima de 48 hores.

La posada en marxa d’aquesta nova instal·lació s’emmarca en la nova orientació de la Fira Mercat del Ram i encaixa amb les línies estratègiques que planteja el govern municipal, per les que es busca aprofitar de forma concreta i efectiva diferents potencialitats de Tordera.