Taller d’alimentació saludable dirigit als joves de Breda

Foto: Consell Comarcal de la Selva

Un total de 22 joves de la població de Breda van participar al taller d’alimentació saludable Carmanyola 2.0, que va tenir lloc durant la segona i la tercera setmana d’octubre. El taller, organitzat per l’Oficina Jove i l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Breda, va ser impartit per la nutricionista i dietista Clara Antúnez. Els joves són un dels col·lectius que més utilitzen la carmanyola per dinar fora de casa. Per això, des de l’Oficina Jove es va creure oportú organitzar una formació d’aquestes característiques amb el col·lectiu més jove.

D’aquesta manera, els joves han pogut  adquirir uns coneixements teòrics i pràctics per tenir una alimentació saludable. En el transcurs d’aquest taller, els joves van poder aprendre els conceptes bàsics d’una alimentació variada i saludable, i com cuinar plats senzills i que compleixin les regles de la bona alimentació. Aquest taller va ser el primer del projecte que porten a terme l’Oficina Jove i els ajuntaments de Selva Sud.

Aquesta iniciativa pretén potenciar l’alimentació saludable entre els més joves. En els propers mesos està previst que es realitzi algun taller més d’alimentació saludable, així com també diverses caminades, i concursos de receptes saludables amb productes de la tardor. Els concursos de receptes saludables amb productes de tardor comptarà amb la col·laboració del nou centre  gastronòmic Domus Sent Soví d’Hostalric.