Santa Coloma avança cap a la recollida selectiva i el porta a porta

escombraries_scfL’Ajuntament de Santa Coloma de Farners vol implantar al municipi la recollida selectiva de deixalles i avançar cap a un model similar al porta a porta. La intenció del consistori és posar-ho en marxa l’any vinent i, per aquest motiu, encarregarà un estudi a una empresa d’auditoria ambiental per conèixer la viabilitat d’aquest projecte i avançar cap a la seva implantació.

Per disposar del temps necessari per a l’elaboració de l’estudi, l’adopció de les decisions pertinents i la futura adjudicació del servei, el ple va aprovar dilluns per unanimitat la pròrroga per sis mesos de l’actual contracte de recollida, transport i abocament de residus, neteja viària i gestió de la deixalleria municipal amb Fomento de Construcciones y Contratas SA (FCC).

La relació entre l’ajuntament i FCC es va iniciar el 29 de juny de 2012 i finalitzava el proper 1 de juliol. Ara el contracte expira el 31 de desembre d’aquest any.L’acord es va aprovar amb el vot favorable de tots els regidors de l’Ajuntament de Santa Coloma. {Hi ha hagut un acord de tots els grups municipals perquè aquest sigui un projecte de ciutat», destaca l’alcalde, Joan Martí.