L’Ajuntament de Tossa té pendents de pagament factures per valor de 160.000 euros

El grup municipal de CiU, a l’oposició, ha tornat a insistir que vol conèixer la llista de factures pendents fins a juliol de 2011, que, segons el govern local de TU i PSC, puja més de 5 milions d’euros. La regidora de Promoció Econòmica, Maria Àngels Pujals, afirma que «és estrany que, havent governat fins al mes de juny i havent escanejat milers de documents econòmics, CiU no disposi de la relació de factures que no van pagar abans de sortir del govern».

Tot i això, i degut al compromís de transparència assolit amb la població, l’actual equip de govern els ha fet entrega de la relació de factures pendents de pagament a juliol de 2011. A més, Pujals afegeix que «també, si volen, tindran a la seva disposició la relació de factures que no han pogut ser imputades al pressupost, per import aproximat de 160.000 euros».

 

La regidora assegura que, gràcies al pla d’austeritat posat en marxa per l’actual equip de govern, a més de pagar les factures de serveis de venciments mensual, s’han pogut pagar factures pendents per import de 100.000 euros a petits proveïdors. «A mesura que l’estalvi ho permeti, està previst realitzar més pagaments, a l’espera del finançament extern demanat dins del Pla de Sanejament», conclou Pujals.