L’horari intensiu torna a l’IES Vescomptat de Cabrera d’Hostalric

Finalment, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat ha atès les demandes i reinvidicacions fetes per l’IES Vescomptat de Cabrera, l’AMPA, alumnes i Ajuntament d’Hostalric perquè aquest centre tingués un altre cop horari intensiu. El d’Hostalric és l’únic IES de les comarques gironines que té aquest horari durant el present curs, essent una prova pilot que endega la Conselleria d’Ensenyament per comprovar si els resultats acadèmics milloren.

Durant els tres anys que l’IES d’Hostalric havia tingut horari intensiu es va poder comprovar que el rendiment dels alumnes era molt millor que amb jornada partida. Els alumnes comencen les classes a un quart de nou del matí i acaben a tres quarts de tres, amb trenta minuts d’esbarjo a un quart de dotze. El centre, però, està obert a la tarda, ja que es fan activitats extraescolars de manera coordinada amb el final de les classes.

L’alcalde d’Hostalric, Josep Frias, ha manifestat que “retornar l’horari intensiu a l’IES d’Hostalric és el resultat de mesos i mesos de reclamacions, converses, reunions i gestions per part de la comunitat educativa, l’AMPA i l’Ajuntament d’Hostalric davant del Departament d’Ensenyament. Estic molt content i ens hem de felicitar tots plegats”