Nova cita amb la Marxa Popular de les Platges de Lloret aquest diumenge

El proper diumenge a les 8 h Loret e Mar té una nova cita amb la Marxa Popular de les Platges que organitza la vila cada últim diumenge del mes de setembre. La marxa s’iniciarà amb la concentració dels participants a la plaça de la Vila i el trasllat amb els creuers marítims o en autocar, fins a cala Canyelles, d’on surt la marxa. En total són 11 quilòmetres que recorren les cinc platges de la població selvatana.

 

Des d’aquesta cala comença una caminada que passa per cala Trons, sa Caleta, la Platja Gran de Lloret, Fenals i sa Boadella, per arribar finalment a Santa Cristina. Es recorren aproximadament 11 Km, gairebé sempre arran de mar, en un recorregut pel camí de ronda que ens permet descobrir unes vistes inoblidables des dels penya-segats del recorregut. La caminada incorpora enguany la possibilitat de fer un tram amb caiac de mar, el recorregut per mar fins a Cala Canyelles, així com la proposta de fer la marxa amb la modalitat Nordic Walking.

A l’arribada l’entitat organitzadora Xino Xano ofereix una bona sardinada amb vi de la terra i un diploma acreditatiu de la marxa. El preu de participació és de 3 € per persona.

En el marc d’aquesta marxa popular, els caminants podran gaudir de la senyalització, que s’ha instal·lat recentment, d’aquesta ruta. Aquesta iniciativa permetrà que els senderistes la puguin realitzar durant tot l’any gràcies a uns indicadors perfectament senyalitzats que informen del nom de les cales per les quals es va passant.