La consellera comarcal Raquel Reyner és la nova presidenta del Patronat Castell de Montsoriu

raquel_reyner

Raquel Reyner

La consellera comarcal de Cultura, Raquel Reyner, ha pres possessió com a nova presidenta del Patronat del Castell de Montsoriu aquest dijous 22 d’octubre, en el marc de la reunió de la primera Junta del Patronat d’aquesta legislatura.

A més de Reyner, com a presidenta, han pres possessió també els nous representants de Breda i Riells i Viabrea, Sant Feliu de Buixalleu i Arbúcies. També hi ha participat el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu i el diputat, Jordi Camps, a més de diversos tècnics de la Generalitat de Catalunya i del Consell Comarcal.

La sessió ha servit també per presentar el resum de l’activitat de l’estiu i fer el balanç de visites d’aquests primers nous mesos. En aquest sentit, el tècnic de Cultura de l’ens comarcal, Joan Carles Codolà, ha destacat l’augment de visites respecte l’any anterior que, es deu, gran part a les activitats que s’hi ha organitzat, la posada en marxa de la visita lliure, i altres accions com la incorporació a les xarxes del castell, per citar-ne alguna.

Castell de Montsoriu / Arxiu Blanesaldia.com

Castell de Montsoriu / Arxiu Blanesaldia.com

Tot plegat ha comportat un augment important de les visites en aquests darrers dos mesos. Així, en aquest punt s’ha aprofitat l’avinentesa per presentar el Pla de comunicació 2016 que ha consolidar el castell en la seva plenitud. El nou edifici de serveis, la incorporació de diverses campanyes i activitats i la nova estratègia de comunicació han de permetre que el castell es consolidi i superi la xifra de 15.000 visites durant el 2016.

Paral•lelament s’han donat a conèixer les actuacions de restauració i consolidació i també l’estat actual i previsions. En un altre ordre de qüestions s’ha fet la revisió del seguiment pressupost 2015 i s’ha presentat la proposta de pressupost per al 2016.