Primera reunió de la Taula de Regidors de Joventut de la Selva

Foto: Consell Comarcal de la Selva

Els regidors de Joventut de la comarca de la Selva es van reunir per primera vegada aquest dilluns, 19 de setembre, a la sala d’actes del Consell Comarcal de la Selva. Aquesta trobada va comptar amb la presència de la coordinadora territorial de Joventut a Girona, Anna Prior, amb el cap del departament de serveis a la ciutadania, Joan Garriga,  el conseller de Joventut, Emili Oller, i el coordinador de l’Oficina Jove, Xavi Amat.

En el transcurs d’aquesta primera reunió, el tècnic de l’Oficina va fer una explicació dels serveis i projectes que tenen previstos per aquesta legislatura. Així mateix, el responsable de l’Oficina Jove, Xavi Amat, va donar a conèixer el projecte de Taula de Regidors de Joventut a tots els nous responsables municipals. Finalment, Amat va donar a conèixer quina és la dinàmica de detecció de necessitats municipals en matèria de joventut i quins són els objectius municipals per a la legislatura actual.

La trobada va servir també per facilitar als regidors de Joventut de la comarca de la Selva l’informe dels resultats del primer semestre de 2011 de l’Oficina Jove de la Selva.