Martí Pastells és el nou regidor d’Arbúcies de Governació i Manel Serras de Cultura

Regidors i regidores de l'Ajuntament d'Arbúcies

Regidors i regidores de l’Ajuntament d’Arbúcies

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Arbúcies es manté amb vuit regidors igual que la passada legislatura, però canvien dos dels regidors i es modifica el repartiment de carteres d’alguns dels regidors que continuen.

Així doncs, els regidors que s’estrenen en aquest mandat són Martí Pastells, que serà el titular de Governació, Mobilitat i Seguretat ciutadana i Manel Serras de Cultura, Comunicació i Gent gran. Pastells i Serras succeeixen a Amàlia Delgado i Albert Mañé.

L’alcalde, Pere Garriga, seguirà portant les regidories de Joanet, Medi Ambient, Noves Tecnologies, Pagesia i Entorn, Participació Ciutadana, Turisme i incorpora com a nova Sanitat i Salut. Pel que fa al primer tinent d’alcalde, Jaume Salmeron, repetirà com a regidor d’Atenció i Serveis a les persones, Cooperació, Educació i Organització i Recursos Humans.

El càrrec de segon tinent d’alcalde l’ocuparà ara Àngel Cabrero, que serà al capdavant de les carteres d’Esports i Activitat Física, Manteniment i Obres i Neteja Urbana. Antoni Ronda, que aquests quatre anys serà el tercer tinent d’alcalde, es manté com a regidor d’Urbanisme i incorpora com a noves les àrees d’Economia i Hisenda i Habitatge. Maria Àngels Soler continuarà amb les regidories de Festes i Joventut com la passada legislatura i exercirà com a quarta tinent d’alcalde. I, finalment, Maria Tayeda segueix amb Comerç, Promoció Econòmica, Treball i s’estrenarà com a regidora de Polítiques d’Igualtat.

Les prioritats d’aquesta nova legislatura, segons ha explicat Garriga, són la construcció de la nova biblioteca, la piscina climatitzada, la llar de jubilats i continuar amb les obres de millora del nucli històric de la vila. L’alcalde també ha destacat el nou projecte de turisme i comerç que es vol impulsar per tal que Arbúcies esdevingui un municipi més competitiu i, sobretot, seguir treballant amb i per a les persones.