Entren en funcionament noves pilones automàtiques per controlar els accessos a l’illa de vianants de Lloret de Mar

El control automàtic d’accés a l’illa de vianants, que es va començar a implementar en el carrer Sant Pere ee Lloret de Mar, s’amplia per fases a la resta de carrers que conformen la illa de vianants de la zona centre; concretament ara, en els carrers Sant Josep, de la Sènia del Rabic i la seva àrea d’influència.

A partir del passat divendres, s’han activat totes les pilones de sortida de l’illa de vianants, -que baixen automàticament quan se’ls hi acosta un vehicle-, i la pilona d’entrada del carrer Canonge Domènech. Seguidament, a partir del dia 22 d’agost i després d’haver-ho comunicat als veïns, i haver tramitat les autoritzacions d’entrada, quedaran pujades les pilones d’entrada dels carrers Sant Josep, Sènia del Rabic i la seva àrea d’influència.
Cadascuna d’aquestes pilones automàtiques d’entrada i sortida, estan connectades amb el Centre de Control de Trànsit per poder efectuar la supervisió dels vehicles que hi accedeixen. Els vehicles autoritzats accediran a la seva zona a través de la identificació de la seva matrícula.

 

Cada punt d’accés disposarà, a més, d’un tòtem amb interfonia i connexió directa amb el Centre de Control per si l’usuari hagués de comunicar possibles incidències, peticions d’accés d’emergència o circumstàncies excepcionals. D’aquesta manera i de forma successiva, s’aniran adaptant també la resta de carrers compresos dins de l’illa de vianants, de la qual cosa s’informarà prèviament.
Tots els vehicles, inclosos els de càrrega i descàrrega, tindran accés a l’illa de vianants durant el mateix horari actual, de 6 a 10 del matí i de 3 a 5 de la tarda, els set dies dela setmana. Fora d’aquest horari, l’accés només serà permès als vehicles autoritzats.