L’empresa concessionària de la piscina de Lloret renúncia a la gestió de l’equipament

Imatge de la nove piscina / Foto: JFG - Blanesaldia

Imatge de la nove piscina / Foto: JFG – Blanesaldia

L’empresa concessionària de la piscina municipal de Lloret de Mar renúncia a la gestió de l’equipament esportiu. Després d’un dèficit al primer any de més de mig milió d’euros, la companyia preveu que les pèrdues continuïn durant la resta de la concessió.

La renúncia la va comunicar a l’Ajuntament, que la va aprovar en la junta de govern local a principis del mes de maig. Aquesta decisió fa que el consistori hagi de decidir si la piscina passa a gestionar-se directament o bé es treu de nou a licitació.

Recordem que l’equipament, molt esperat, es va inaugurar a principis del 2014. Fa un any i mig que va obrir portes, amb continguts de primer nivell, com la piscina de mides olímpiques.

El pressupost, que ha estat al centre de la polèmica pels sobrecostos, va pujar en el seu moment a 9 milions i mig d’euros.

L’alcalde en funcions, Romà Codina, ha llançat un missatge de tranquil•litat a la població i als usuaris de l’equipament: d’una banda, perquè el dèficit l’afrontarà l’empresa i de l’altra, perquè la piscina seguirà oberta en tot moment, ja que la concessionària està obligada a seguir donant el servei fins que l’Ajuntament prengui una decisió.

Text: Nova Ràdio Lloret