CiU és la força més votada a Lloret amb 6 regidors i el segueix el MILLOR amb 4

elecciones2015_lloretCiU, amb Jaume Dulsat al capdavant, ha guanyat les eleccions a Lloret de Mar. La formació s’ha erigit com la força més votada amb sis cadires a l’Ajuntament. En segon lloc hi ha el MILLOR de Marc Fuertes, que tindrà quatre regidors. El tercer partit més votat és el PSC, liderat per Antonio Lorente, que ha obtingut tres regidors.

Passen d’un a dos regidors ERC – Avancem, amb Jordi Orobitg, i ICV – EUiA, amb Javier Rodríguez Pacios, i Ciutadans, també amb dos regidors, entra per primera vegada a l’Ajuntament, liderat per Jordi Hernández. Finalment, el PPC d’Enric Martínez baixa a un regidor i En Lloret sí, se puede, encapçalat per Paulino Gracia, entra amb un regidor.

En comparació amb el mandat que deixem enrere, han perdut un regidor CiU, PSC i PPC; i el MILLOR n’ha perdut dos. La resta de partits tindran més representació, ja que ERC – Avancem i ICV – EUiA han passat d’un a dos regidors, i Ciutadans i En Lloret sí se puede han obtingut representació per primera vegada, amb dos i un regidor, respectivament.

Pel que fa a la CUP, liderada per Jesús Elias, i Lloret Unida, de José Luís Blanco, s’han quedat fora de l’Ajuntament. 185 persones han votat en blanc i hi ha hagut 95 vots nuls.

Són els resultats d’una jornada electoral que ha comptat amb un 52’48% de participació, de manera que han votat 10.468 persones de les 20.530 que podien fer-ho.

Text: Nova Ràdio Lloret