Joan Burjachs pren possessió com a nou gerent del Consell Comarcal de la Selva

Joan Bujarchs, ahir durant el ple del Consell Comarcal de la Selva

Joan Burjachs va prendre possessió del càrrec de gerent del Consell Comarcal de la Selva, en el ple celebrat ahir 14 de juliol. Burjachs, que fins fa dues setmanes era regidor de CiU a l’Ajuntament de Blanes, afronta aquesta nova etapa amb molta il·lusió i amb molta responsabilitat. En aquest sentit, Burjachs ha assenyalat que «professionalment i personalment estic molt content».

En aquesta línia, el nou gerent ha assegurat que «personalment és un nou repte». Joan Burjachs ha substituït el fins ara gerent del Consell Comarcal de la Selva, Jaume Figueras, que havia ocupat el càrrec els darrers vuit anys.

Joan Burjachs té 44 anys, està casat i té un fill. El nou gerent ha desenvolupat la seva professió a la Diputació de Girona com a tècnic mitjà. Pel que fa a la formació, és llicenciat en ciències empresarials i té un postgrau en ciències polítiques.

La seva trajectòria política s’inicia l’any 2007 com a regidor de Blanes, on assumeix la quarta tinença d’alcaldia i, alhora, l’àrea d’Hisenda, juntament amb el que en aquell moment ocupava el càrrec d’alcalde, Josep Trias. En el partit, Burjachs és membre de l’executiva local i des de fa nou anys és conseller nacional per Convergència Democràtica de Catalunya.