Jaume Dulsat presenta un equip renovat per convertir Lloret en la capital orgullosa de la Costa Brava

El membres de la candidatura de Jaume Dulsat

El membres de la candidatura de Jaume Dulsat

El candidat de CiU a Lloret de Mar, Jaume Dulsat, va afirmat ahir que «volem fer de Lloret la capital orgullosa de la Costa Brava; enlloc està escrit que sigui ràpid i fàcil, però estem decidits a ferho». Dulsat va fer aquestes declaracions en l’acte de presentació de la candidatura de CiU a Lloret de Mar que es va realitzar a un hotel de la ciutat.

L’acte va comptar amb la presència de Carles Puigdemont, alcalde de Girona i diputat de CiU al Parlament de Catalunya, i Romà codina, alcalde de Lloret de Mar.

L’actual alcalde, Romà Codina, va fer balanç d’aquests últims quatre anys i va destacar la «dificultat d’un govern en minoria», però tot i això l’actual equip de govern ha estat capaç de tirar endavant el municipi aprovant cada any els pressupostos.

Per Dulsat, l’equip de CiU a Lloret de Mar està format per persones «amb ganes i molta il·lusió per aquest projecte». Es tracta d’un grup «divers i molt preparat per assumir responsabilitats des del minut zero. Un equip amb una notable experiència en l’àmbit de la gestió pública i privada. Però, per sobre de tot, tinc un equip format per persones d’una gran vàlua personal i humana que està disposat a deixar-se la pell per Lloret».

Carles Puigdement, a l'esquerra de la imatge, durant l'acte

Carles Puigdemont, a l’esquerra de la imatge, durant l’acte

El candidat de CiU va explicar que «la ciutadania ha de tornar a ser la única protagonista de la gestió política municipal; i els càrrecs electes han de concentrar tot el seu temps i esforç a crear
oportunitats per a tothom».

Per Jaume Dulsat, la renovació és el concepte que defineix la seva candidatura i ha exposat que hi ha en joc dos models de fer política: «volem dignificar la política local i retornar-la al lloc que es mereix, volem deixar clar que en política no tot s’hi val, per això tots els membres que integrem la candidatura hem signat un codi ètic com a pauta de govern».

Per altra banda, Carles Puigdemont, va definir a l’alcaldable de Lloret de Mar com una persona preparada i amb la solvència necessària per afrontar els reptes de futur, un futur en el que el territori està interconnectat i que s’alimenta recíprocament.

Llista electoral municipals 2015 CiU Lloret de Mar

Jaume Dulsat, durant la seva intervenció en l'acte

Jaume Dulsat, durant la seva intervenció en l’acte

1 Jaume Dulsat
2 Albert Robert
3 Lluïsa Baltrons
4 Joan Gou
5 Mónica Cunill
6 Josep Lluís Llirinós
7 Jordi Sais
8 Mercè Serrano
9 Ronny Mordoh
10 Mª Antonia Batlle
11 Jordi Martínez
12 Àlex Lamelas
13 Cristina Fornaguera
14 Dani Canals
15 Anna Hereu
16 Jordi Capdevila
17 Victòria Serrano
18 Idoia Saracibar
19 Àlex Margelí
20 Ester Olivé
21 Romà Codina