Hostalric retorna al seu passat amb la celebració de la Fira Medieval els dies 3, 4 i 5 d’abril

Cartell de la XIX Fira Mediaval d'Hostalric

Cartell de la XIX Fira Mediaval d’Hostalric

Un dels atractius d’aquesta edició serà la visita al recentment inaugurat Centre d’Interpretació del castell i punt de benvinguda de visitants

Des d’aquest centre d’interpretació es presenta i es comunica el patrimoni de la vila per tal de difondre la seva utilització amb finalitats culturals, educatives i turístiques.

Durant els dies de la Fira Medieval, que arriba a la XIX edició, es podrà visitar gratuïtament la muralla i la torre dels Frares.

Durant aquests dies la vila d’Hostalric retorna al seu passat medieval i concentra les seves activitats en els nombrosos escenaris històrics que conserva i que són la principal riquesa del patrimoni d’Hostalric i una potent oferta turística.

hostalric-medieval6El castell, el cos de guàrdia, el fossat, la fortalesa, el portal de Barcelona, la via Romana, la torre del Convent o la cova del Relliguer seran protagonistes d’activitats que es faran durant tres dies. Tots els actes programats a la vila d’Hostalric recrearan l’esplendor de la vida medieval. Es podran veure demostracions d’oficis de tradició medieval i activitats pròpies de l’època, com ara música i danses medievals, falconeria o espectacles itinerants.

Tampoc faltarà el mercat medieval amb productes artesanals i naturals. L’acte de cloenda serà el sopar medieval que es farà diumenge al vespre al pavelló esportiu i que comptarà amb la participació de més de 800 comensals.