Jaume Dulsat (CiU) presenta el seu projecte de renovació per Lloret

Dulsat

Jaume Dulsat

El candidat a l’alcaldia de Lloret de Mar per Convergència i Unió, Jaume Dulsat, va realitzar ahir una conferència a la sala polivalent de la Casa de la Cultura de Lloret de Mar amb el títol Renovem Lloret: fem possible el necessari.

Sota aquest títol, l’alcaldable convergent ha explicat en quin punt es troba el municipi des de l’àmbit social, econòmic i polític, destacant que «ens trobem en un punt d’inflexió, on ens cal evolucionar i renovar com a municipi».

A més, durant el transcurs de la conferència, Jaume Dulsat ha exposat als més de 150 assistents que omplien la sala, quin és el seu projecte per a Lloret de Mar. En aquest sentit, el candidat ha explicat diversos eixos del seu projecte, com la necessitat que l’administració pública esdevingui més transparent i també més propera a la ciutadania, destacant que «volem replantejar la relació entre la ciutadania i l’Ajuntament».

L'audori es va omplir

La sala polivalent de l’equimanent cultural es va omplir

Dulsat també ha explicat al públic els punts claus del seu projecte, com són la conversió del municipi en una smart city o la necessitat de gestionar de forma més eficient els equipaments municipals.

Tanmateix, el candidat convergent ha destacat el paper que ha de jugar la cultura en un municipi com Lloret de Mar, així com el pes que hi té la immigració, on prop del 40% de la població a nascut fora, demostrant així que Lloret és un poble d’acollida i de convivència multicultural.

Jaume Dulsat amb membres del seu equip

Jaume Dulsat amb membres del seu equip

L’alcaldable també s’ha referit a la necessitat de redefinir un nou model turístic, amb la voluntat que sigui capaç de generar noves oportunitats i ocupació. Dulsat ha destacat que «ens cal apostar pel turisme esportiu i de congressos per tal d’allargar la temporada i desestacionalitzar l’oferta turística».

A més, va afegir que «hem de millorar la imatge turística del municipi, i marcar-nos l’objectiu per convertir-nos en la capital orgullosa de la Costa Brava».

Finalment, el candidat convergent va fer esment a l’equip humà que l’acompanyarà en les pròximes eleccions, remarcant que és un equip basat en la gestió per competències, ja que «l’equip que presentem, està preparat per assumir amb solvència, i des del primer dia, les
seves responsabilitats», va afirmar Dulsat.