Santa Coloma de Farners allotjarà demà l’assemblea constituent del nou partit Independents de la Selva

Al centre de la imatge Pere Garriga, alcalde d'Arbúcies, i Gisela Saladrich, alcaldessa de Tossa

Al centre de la imatge Pere Garriga, alcalde d’Arbúcies, i Gisela Saladrich, alcaldessa de Tossa

La nova formació constituïda inicialment per cinc grups independents dels pobles d’Arbúcies, Tossa de Mar, Caldes de Malavella, Breda i Santa Coloma de Farners pretén sumar els vots que s’obtinguin a les eleccions municipals del proper 24 de maig per aconseguir representació al Consell Comarcal de la Selva.

En la presentació d’aquest nou partit polític, que es va fer el passat mes de febrer, un dels seus fundadors i alcalde d’Arbúcies, Pere Garriga, ja va explicar les línies bàsiques de la nova formació, que té l’objectiu comú de vetllar pels interessos locals des dels organismes supramunicipals.

En aquest aspecte, l’alcaldessa de Tossa de Mar per Tossa Unida, Gisela Saladrich –qui també és membre fundadora-, va manifestar que no totes les llistes independents que es presentin a la comarca tindran cabuda en el nou projecte: «No volem formacions independents que tenen l’insult i l’amenaça com a argument, o que es presenten només per anar en contra d’algú».

L’assemblea d’aquest proper dissabte s’iniciarà a partir de les 10 del matí a la Biblioteca de Santa Coloma de Farners. Al voltant de la 13 hores del migdia i, una vegada feta l’elecció dels càrrecs del partit, es farà una atenció als mitjans de comunicació.