Hamid Kabouri i Anna Quílez guanyen el cros de Vidreres

Hamid

Hamid Kabouri, en el moment de creuar la meta / Consell Comarcal de la Selva

El Circuit Gironí de Cros tenia una cita aquest diumenge, 25 de gener, a Vidreres per disputar la 26a edició de la prova selvatana. En aquesta ocasió, Hamid Kabouri i Anna Quílez es varen imposar com a guanyadors en una jornada on el fred i el vent varen ser els grans protagonistes.

Hamid Kabouri, actual guanyador del Gran Premi Consell Comarcal de la Selva, va reaparèixer amb victòria en la jornada d’ahir, diumenge. Des de la primera volta, l’atleta del CA Lloret – La Selva es va anar distanciant dels seus perseguidors i va fer la darrera volta a plaer. La lluita per les següents posicions va ser més disputada ja que Jordi Rabionet (A Salt – Esport Parra) va aconseguir la segona posició per davant de Omar Es Salmouny (FCB) i Pablo García (Pratenc AA). Entre tots ells només hi va haver sis segons de diferència.

Pel que fa a la cursa conjunta de les categories fèmines, l’arbucienca Anna Quílez (CA Lloret) es va tornar imposar en una nova jornada del Circuit Gironí i es va refermar com a principal candidata a assolir el Gran Premi Consell Comarcal de la Selva. Quilez va estar acompanyada al pòdium per l’atleta veterana del Barcelona Atletisme Àngeles Rodríguez i la vidrerenca de l’AA Catalunya, Sara Ramón.

Amb tot, la cursa més disputada va ser la de veterà masculí. El vencedor va ser Luís Martín Gil (GEiEG) seguit de Mario Suárez (UA Barberà) i de Ferran Bosch (CN Olot). En aquesta cursa, vam veure com les posicions anaven canviant a cada volta i el resultat no va ser clar fins a la darrera volta, on Martín va imposar la seva velocitat per endur-se la victòria.

Aquesta jornada era de cros curt per a les categories absolutes que havien de recórrer al voltant de 5 km.

El Circuit Gironí de Cros retorna el pròxim diumenge, 1 de febrer, amb la 30a edició del Cros de Caldes de Malavella, que enguany és campionat de Catalunya Veterà i Cadet a més de Campionat Gironí de Cros.