Una cinquantena de persones participen a la I Trobada d’Emprenedors i Empresaris de La Selva

s

La Selva Comunica

Avui al matí ha tingut lloc al nou equipament El Centre – Eix de Negoci, ubicat a Santa Coloma de Farnes, la I Trobada d’Emprenedors i Empresaris de La Selva, un espai de trobada al llarg de la qual s’han presentat diferents projectes innovadors amb vinculació amb la comarca de La Selva. També, s’han realitzar tallers de relacions i coworking.

Com a primer acte que ha acollit El Centre – Eix de Negoci, han intervingut el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, i l’alcalde de Santa Coloma de Farners, Antoni Solà.

La I Jornada ha servit per presentar els diferents espais d’El Centre – Eix de Negoci, un projecte coparticipat per l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners i el Consell Comarcal de La Selva, que té com a objectiu donar suport a la creació i la consolidació d’activitats econòmiques i empresarials a la comarca.


El Centre – Eix de Negoci ofereix diferents possibilitats a les persones emprenedores i les empreses en procés de consolidació, a través d’espais com despatxos d’ús individual, espais de treball compartit, sales de reunions, etc. A més, comptarà amb una programació estable d’activitats formatives i informatives relacionades amb el món de l’emprenedoria, la gestió empresarial, la creació de sinèrgies i xarxes de col•laboració.

El Centre – Eix de Negoci es troba al carrer Sils, número 39 de Santa Coloma de Farners. Telèfon: 972 84 03 93