Malgrat rep una subvenció de gairebé 70.000 euros per contractar 10 persones sense feina

Malgrat de Mar / Foto: JFG

Malgrat de Mar / Foto: JFG

El Servei d’Ocupació de Catalunya ha atorgat una subvenció a l’Ajuntament de Malgrat de Mar, dins el projecte Treball als Barris, per a la contractació de 10 persones amb una dedicació de dos terços de la jornada laboral durant sis mesos.

Aquestes persones treballaran diferents actuacions dins el Projecte d’Intervenció Integral del Castell i la Verneda, que es desenvolupa a Malgrat des de 2007.

Es contractaran persones sense feina, inscrites en el Servei d’Ocupació, que no cobraven prestació d’atur i preferentment veïns del Castell o La Verneda. A més, per a cada lloc de treball s’han de complir uns requisits específics.El Servei d’Ocupació de Catalunya gestiona la selecció de personal.

L’import de l’ajut és de 69.782,64 euros i anirà destinat a portar a terme cinc actuacions: conservació i manteniment d’espais verds urbans, dinamització comunitària, suport a accions de dinamització del mercat de treball, suport a serveis socials en l’atenció i proximitat a persones usuàries i el projecte Tu hi pintes molt! per pintar façanes d’acord amb la carta de colors.

L’Ajuntament va sol·licitar una subvenció com a municipi amb un Projecte d’Intervenció Integral en barris amb l’objectiu de fomentar l’ocupació i el desenvolupament local. La subvenció ha estat concedida pel Servei d’Ocupació de Catalunya amb el cofinançament del Fons Social Europeu.