Celebració a Arbúcies del Dia Europeu dels Parcs Naturals

Dins els actes de celebració del Dia Europeu dels Parcs Naturals el Museu Etnològic del Montseny ofereix l’entrada gratuïta a les 15 sales de l’exposició permanent i a la projecció dels dos audiovisuals: Llegendes del MontsenyEl Castell de Montsoriu.

Organitza: Museu Etnològic del Montseny / Lloc: Museu Etnològic del Montseny / Hora: 11 a 2 del migdia i de 2/4 de 5 a 7 de la tarda / El diumenge 29 també hi ha jornada de portes obertes.

 

Visita guiada al jardí dendrològic del Roquer

Dins la vila d’Arbúcies s’amaga una petita joia de color verd: un jardí privat on es pot passejar sota l’ombra d’arbres centenaris procedents d’Europa, Àsia, Àfrica i Amèrica. La visita guiada ens permet admirar els arbres d’aquest laboratori verd i ufanós, alguns dels quals són únics al món: pins, avets, sequoies, cedres, araucàries, palmeres, ginkos, xiprers, i la magnòlia més gran d’Europa.

Un cop finalitzada la visita, el guia us acompanyarà fins el Museu Etnològic del Montseny on podreu gaudir de l’audiovisual Llegendes del Montseny.

Duració visita: entre 1 h i 1.30 h. Preu entrada senzilla: 3 euros (entrada reduïda, 2 euros)

La visita és gentilesa de la família Garolera, propietària del jardí El Roquer, perquè excepcionalment obre al públic amb motiu de la festivitat. Aquest espai té 3,5 hectàrees de superfície.

Cal inscripció prèvia al 972 86 09 08 o memgarecepcio@ajarbucies.cat

Organitza: Museu Etnològic del Montseny i Parc Natural del Montseny

Lloc: Museu Etnològic del Montseny
Hora: 11 del matí