Enric Martínez, proclamat candidat del PPC a l’alcaldia de Lloret de Mar

Enric Martínez

Enric Martínez

L’actual portaveu del Partit Popular Català a l’Ajuntament de Lloret de Mar, Enric Martínez, va ser proclamat de nou candidat a l’alcaldia del municipi en un acte celebrat el pasat divendres.

Martínez, que ja va ser alcaldable a les eleccions del 2011, repetirà a les properes eleccions municipals i confia «rebre els suports que vam rebre a l’anterior convocatòria i ampliar-los».

«Lloret de Mar es mereix un govern i una manera de governar diferents», va explicar Martínez, i va afegir que «el nostre compromís és esborrar el nom de Lloret de les pàgines de successos i d’informació judicial per tornar-lo a les pàgines del progrés econòmic i l’excel·lència turística i comercial».

Martínez va fer balanç de la tasca del grup municipal en aquesta legislatura i va considerar que «hem fet una oposició responsable, crítica amb el govern quan ha calgut, però també donant suport a aquelles iniciatives que consideràvem bones pel municipi». A més, Martínez va valorar que «malgrat les limitacions d’estar a l’oposició, hem pogut complir més de la meitat del nostre programa electoral. La tasca que hem fet des de l’oposició és el nostre millor aval», va considerar.

A l’acte hi va assistir la diputada del PPC al Congrés dels Diputats, Concepció Veray, qui va posar en valor la feina feta pel Partit Popular al Govern de l’Estat. En aquest sentit, Veray es va referir a la represa de les obres a la N-II, especialment al seu pas per La Selva i va celebrar que el desdoblament del tram de Caldes de Malavella a Sils «serà una realitat molt aviat», així com que l’any vinent es preveu començar el desdoblament del tram Sils-Maçanet de la Selva.

Veray va lamentar que «malgrat aquestes evidències, CiU continuï utilitzant la N-II per criticar el Govern de l’Estat», i va recomanar que «en lloc de les crítiques constants al Govern del Partit Popular s’haurien de preocupar de la seva pròpia gestió, que és nefasta», en referència al Govern de la Generalitat, ja que considera que «els pressupostos de la Generalitat per al 2015 continuen marginant les comarques de Girona».

En aquest sentit, va explicar que hi ha molts projectes que depenen de la Generalitat que estan pendents des de fa anys i ho va exemplificar amb el geriàtric- residència per a gent gran a la zona de Can Burch de Lloret de Mar i el carril bus entre Lloret de Mar i Blanes, «que el 2009 van informar que seria una realitat en quatre anys, però passat aquest termini encara l’estem esperant. Tenim un conseller de Territori de Girona, però als pressupostos de la Generalitat continuem a la cua de les inversions en infraestructures», va concloure Veray.