Les Enramades d’Arbúcies ja tenen portal web propi

L’Ajuntament d’Arbúcies ha estrenat avui un nou portal web dedicat exclusivament a les Enramades coincidint amb la presentació del programa d’enguany i pràcticament quan tot just falta un mes per al concurs de catifes de flors naturals, previst per al diumenge 19 de juny.

Aquella jornada serà la culminació d’un cap de setmana dedicat exclusivament a les catifes i a les flors del Montseny ja que també hi haurà una nova edició del concurs racons catifes, amb propostes artístico – florals en diversos indrets de la vila. El tret de sortida de les Enramades es farà el dijous 23 de juny, revetlla de Sant Joan, amb la botifarrada popular i la passada de la plaça, i acabaran el dimecres 29 de juny.

Aquest portal de les Enramades vol enfortir, prestigiar i donar a conèixer encara més la festa entre els arbuciencs i les arbucienques i el públic en general, que cada any s’acosta fins Arbúcies per gaudir d’una festa considerada d’interès nacional per la Generalitat de Catalunya. Si feu un tomb per aquest espai podreu trobar-hi la informació més general i bàsica de les Enramades, des del programa de mà fins el calendari de la festa, a més d’informació històrica i dels elements que conformen les Enramades.

També hi ha imatges històriques i de més recents. En qualsevol cas, properament demanarem la col·laboració de la gent d’Arbúcies per engruixir el fons visual d’aquest web mitjançant les xarxes socials. Precisament s’han obert dos comptes a facebook i twitter amb l’objectiu d’informar puntualment de totes les novetats que es vagin produint.

Edició i foto: José Fernández