Comença a funcionar la nova seu del Casal del Jubilat de Lloret

Interior del Casal de Jubilat / Foto: Ajuntament de Lloret de Mar

La Casa de la Cultura de la Plaça Pere Torrent de Lloret de Mar va estrenar el passat dia 10 la nova seu del Casal del Jubilat. A primera hora del matí eren nombrosos els jubilats que s’han acostat per conèixer el nou espai que compta amb diversos serveis, i tarifes preferents, per aquest col·lectiu; cafeteria, servei de perruqueria i podologia, un menjador amb menú diari, sala de billar, sala de d’escacs i lectura, sala de manualitats i dues sales polivalents per realitzar conferències o sessions de cinema entre d’altres.

El Casal del Jubilat es troba en l’edifici de la Casa de Cultura / Foto: Ajuntament de Lloret

L’horari del Casal és de 9h a 21h tots els dies de la setmana. Les oficines obriran de dilluns a divendres de 10h a 13h, i dimarts tarda de 15h a 19h. L’accés és per la Plaça Pere Torrent. A banda del Casal del Jubilat, la nova Casa de la Cultura construïda a la plaça Pere Torrent és un edifici on s’hi ubicarà també l’Escola d’Adults, el departament de Benestar i Família i la Biblioteca, que serà 10 vegades més gran que l’actual i comptarà amb prop de 3.000 metres quadrats, repartits en 3 plantes.

La sala més impressionant serà la de lectura general. Un espai ample i diàfan, que convidarà a gaudir tranquil·lament d’un bon llibre. A més, la nova seu comptarà amb sales d’estudi (infantil i adults), sala de reunions, una aula d’aprenentatge multimèdia, una sala polivalent, un aula taller i una cafeteria. Tot en torn a una sala d’exposicions.