Lliuren prop de 500 firmes a l’Ajuntament de Lloret per demanar que es millori l’accés a Cala Canyelles

Presentació de les signatures a l'Ajuntament de Lloret

Presentació de les signatures a l’Ajuntament de Lloret

El passat mes d’agost els veïns i usuaris de l’encreuament de cala Canyelles de Lloret de Mar van començar una campanya de recollida de signatures per tal de reclamar una solució per a l’encreuament de la carretera de Tossa amb l’entrada de cala Canyelles a Lloret de Mar, per la gran perillositat que comporta tant la sortida de la carretera com la incorporació a la mateixa.

La campanya anava dirigida als usuaris i empleats dels càmping Canyelles, tennis Canyelles, restaurant Sybius, instal·lacions port de Canyelles, restaurant el Trull, platja i serveis de platja, així com als veïns de les urbanitzacions Montgoda, Llevantina, Tortuga, Canyelles UCSA, Font Bandina, Font de sant Llorenç i Urcasa.

cruceEl passat dimecres van donar per finalitzada la recollida de firmes ja que van entrar al registre de l’Ajuntament de Lloret un total de 42 fulles amb 488 signatures, demanant una solució per aquest emplaçament. Els afectats demanen la creació d’una rotonda o, alternativament, la creació d’un carrils  d’incorporació i sortida, que minvi la perillositat que l’actual situació representa.

Mitjançant instància adreçada a l’alcalde de la vila, demanen que faci arribar la petició i signatures a l’administració que competent.