Finalitza la instal·lació de gespa artificial al camp de futbol del Molí de Lloret de Mar

Les obres tenen un pressupost aproximat de 175.000 euros

Foto: Ajuntament de Lloret

Foto: Ajuntament de Lloret

L’Ajuntament de Lloret ha finalitzat les actuacions de millora del camp de futbol municipal del Molí. Les obres contemplen la substitució de la gespa artificial del camp, millores per a reformar els vestidors i la reparació de les arquetes dels aspersors i les reixes perimetrals de recollides d’aigües pluvials.

La gespa actual presentava un nivell de desgast molt elevat, amb filaments fibril·lats que, fruit del pas del temps, havien patit un deteriorament que dificultava la pràctica de l’esport en òptimes condicions i augmenta les probabilitats de lesió dels esportistes.

Les actuacions a dur a terme són el desmuntatge de l’equipament esportiu existent, la retirada de la gespa existent, la neteja dels canals perimetrals de recollida d´aigua, la col·locació de nova gespa, el marcatge de línies, els assajos i certificació de gespa, el muntatge de l’equipament esportiu i la neteja i final d’obra.

Les obres de millora d’aquest camp de futbol també han inclòs el canvi de tots els florescents i llums d’emergència dels vestidors, pintar-los de nou, col•locar trencaaigües a les finestres i pintar-les tant per dins com per fora, així com pintar el sostre dels vestidors amb pintura antihumitat.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Lloret, Ester Olivé, ha explicat que aquest és un equipament que acull molta activitat esportiva al llarg de l’any i que, gràcies a aquestes actuacions, disposarà d’unes instal•lacions adequades per a tothom i, especialment, per a l’esport base, que és el que aporta més usuaris. La regidora ha afegit que aquestes obres contribueixen a millorar les infraestructures esportives de la població que han fet possible que Lloret de Mar tingui unes instal·lacions de primer ordre per a un gran nombre de disciplines esportives.

En total, les obres tenen un pressupost aproximat de 175.000 euros. El canvi de gespa va començar el 20 d’agost i ha tingut una durada de cinc setmanes. El camp de futbol del Molí està ubicat a l’Avinguda del Rieral, s/n, entre els barris del Molí i el Rieral. Aquest camp es va construir l’any 1985, tot i que s’han anat fent actuacions de manteniment durant aquests anys, mai se li havia fet una gran rehabilitació. Té una capacitat per a 400 espectadors, i el terreny de joc té unes dimensions de 100 x 60 m de gespa artificial.